Олимпия (Любляна) постигна първа победа от старта на сезона в словенското

...
Олимпия (Любляна) постигна първа победа от старта на сезона в словенското
Коментари Харесай

Олимпия громи преди реванша с Лудогорец

Олимпия (Любляна) постигна първа победа от старта на сезона в словенското състезание. Съперникът на Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига съкруши с 5:0 новака Рогашка и се реваншира за загубата с 1:2 от Копер преди седмица. С хеттрик се отличи израелецът Саар Фадида, а другите попадения бяха дело на Матео Караматич и Руи Педро, предава Спортал. 

На “Стожице ” домакините поведоха още в 9-ата минута, когато Караматич се възползва от чудесно подаване на десния бек Жорже Силва и прати топката в мрежата. Малко по-късно Раул Флоруч се контузи и вместо него влезе Фадида, който в края на полувремето удвои задатъка на “змейовете ”. 

След почивката конспирация нямаше и старши треньорът на Олимпия Жоао Енрикеш извади някои от звездите си, с цел да запази силите им за реванша с Лудогорец във вторник. В последните десетина минути гостите рухнаха и получиха още три гола. Появилият се от пейката Руи Педро направи резултата типичен, а Фадида оформи хеттрика си и поведе в листата на стрелците дружно с Арнел Якупович от Марибор. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР